Sportschool Middelburg

Wil jij op een uitdagende manier sporten in Middelburg? Dan ben je bij onze sportschool aan het juiste adres en van harte welkom!
Circuit en krachttraining is geen standaard sportschool in Middelburg met krachtapparaten en individuele training. In de trainingen wordt namelijk minimaal gebruik gemaakt van de traditionele trainingsmachines, maar wordt er veel gebruik gemaakt van basisbenodigdheden zoals optrek rekken, barbells en functionele oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. De trainingen worden in groepsverband gegeven met aandacht voor persoonlijke begeleiding door onze trainers.

In onze sportschool in Middelburg bieden we vrijwel iedere dag trainingsmogelijkheden aan die bestaan uit:

  • krachttraining
  • conditie training
  • gymnastische onderdelen
  • olympisch gewichtheffen
  • workout of the day

Kijk op deze pagina voor meer informatie over de trainingen.

Bekijk hier enkele recensies van onze leden.

Bekijk hier enkele foto’s en video’s van trainen bij Circuit en Krachttraining Middelburg.

 

Trainen bij onze sportschool

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en lijkt het je leuk om een keer een gratis proefles te volgen bij onze sportschool in Middelburg? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Sportschool: Circuit en Krachttraining Middelburg

 

Fitness Middelburg

Circuit en krachttraining Middelburg onderscheid zich van traditionele fitnesscentra door het aanbieden van trainingen in groepsverband die op een dusdanige manier zijn ingericht dat ze optimaal zijn voor het bereiken van een zo hoog mogelijk persoonlijk niveau van ‘overall fitness ofwel fitheid.
De training voor het behalen van deze overall fitness worden sinds eind 2013 gegeven in een karakteristieke oude loods aan de Kleverskerseweg aan de rand van het centrum van Middelburg. Eind 2014 telde Circuit en Krachttraining Middelburg zo’n 50 vaste leden die niet alleen enthousiast zijn over de inhoud van de trainingen, maar ook over de positieve groepsdrive waardoor de trainingen het gezellige ‘voetbalvereniging’ karakter hebben gekregen.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en lijkt het je leuk om een keer een gratis proefles te volgen bij onze sportschool in Middelburg? Neem dan gewoon contact met ons op!

 

Fitness: Circuit en Krachttraining Middelburg

 

Fitness in Middelburg? Dan bent u bij Circuit en Krachttraining aan het juiste adres!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial